Politique de confidentialité

INTRODUCCIÓ

En l’exercici de la seva activitat, N&C, amb domicili social a 5 rue d’Alsace, 75010 París, recull i tracta informació, part de la qual s’anomena “dades personals”. N&C concedeix una gran importància al respecte de la vida privada, i utilitza aquestes dades de manera responsable i confidencial i això per tal de complir amb la legislació en vigor (Llei núm. 2018-493 de 20 de juny de 2018 relativa a la protecció de les dades de caràcter personal en referència a la Llei núm. 78-17 de 6 de gener de 1978 coneguda com a Llei Informàtica i Llibertats).

DADES PERSONALS

El lloc web https://revbell.fr recull 2 tipus de dades:

– Les dades es transmeten directament. Aquestes dades són les que ens envieu directament, a través d’un formulari de contacte o per contacte directe per correu electrònic. Els camps “nom” i “correu electrònic” són obligatoris al formulari de contacte.

– Les dades es recopilen automàticament. Durant les vostres visites, un cop hagueu donat el vostre consentiment, podem recopilar informació de tipus “analítica web” relativa a la vostra navegació, la durada de la vostra visita, la vostra adreça IP, el vostre tipus i versió de navegador. La tecnologia utilitzada son les “cookies”.

UTILITZACIÓ DE LES DADES

– Les dades que ens envieu directament s’utilitzaran per posar-nos de nou en contacte amb vostè en resposta a la vostra sol·licitud. Aquesta informació s’envia utilitzant el protocol https que protegeix la informació quan s’envia.

– Les dades d'”analítica web” són recopilades de forma anònima (mitjançant el registre d’adreces IP anònimes) per Google Analytics, i ens permeten mesurar l’audiència del nostre lloc web, les consultes i els possibles errors per tal de millorar constantment la experiència de lusuari. Aquestes dades són utilitzades per revbell (propietat de N&C), que és responsable del tractament de dades, i mai seran transferides a tercers ni utilitzats per a fins diferents dels detallats anteriorment.

FONAMENTS JURÍDICS

Les dades personals només es recullen amb el consentiment obligatori de l’usuari. Aquest consentiment s’obté de manera vàlida (botons i caselles de verificació), lliure, clara i inequívoca.

VIDA ALS PRESTATS

Les dades dels formularis de contacte es conserven un màxim de 3 anys. Les dades en forma de cookies analítiques es conserven durant un màxim de 24 mesos, i durant 1 any en cas d’acceptació de cookies.

ENLLAÇOS D’HIPERTEXT

El lloc web https://www.revbell.fr conté una sèrie denllaços d’hipertext a altres llocs. Tot i això, N&C no està en condicions de comprovar el contingut dels llocs visitats d’aquesta manera i, per tant, no accepta cap responsabilitat al respecte.

COOKIES

Una cookie és un fitxer que no permet identificar l’usuari, però que registra informació relativa a la navegació d’un ordinador en un lloc.

Aquesta és la llista de cookies utilitzades i la seva finalitat:

– Cookies Google Analytics. Anàlisi web – Acceptació de galetes. Guarda un registre que ha acceptat les cookies perquè no s’hagi de preocupar la propera vegada que ens visiti.

Podeu desactivar aquestes cookies en qualsevol moment mitjançant les opcions de desactivació que s’ofereixen en iniciar el lloc o a la configuració de cookies de cada navegador.

A menys que decidiu desactivar les cookies, accepta que el lloc les utilitzi, sabent que això pot reduir o impedir l’accés a la totalitat o part dels serveis oferts pel lloc.

ELS SEUS DRETS EN MATÈRIA DE DADES PERSONALS

Teniu dret a consultar, modificar o suprimir totes les vostres dades personals. També podeu retirar el vostre consentiment al tractament de les vostres dades prèvia sol·licitud. Contacte del responsable de la protecció de dades: contact@n-and-c.eu

N&C | revbell – Actualitzat el 05 d’abril de 2023

Inscrivez-vous à notre newsletter mensuelle

E-mail
Merci de votre inscription !
Une erreur s’est produite lors de votre inscription. Veuillez vérifier à nouveau tous les champs du formulaire.

Pas de spam, vous pouvez vous désinscrire à tout moment !

Desplaça cap amunt